Resor

RES MED OSS!

 

 

Res med oss till Åland – stillhet, skönhet och sevärdheter!

27.5 – 30.5.2024

Åland säger om sig: Här får själen ny energi av kultur, nöjen, museer och sevärdheter, och kroppen mår bra av den rena, lokalproducerade och närodlade maten.

Till Åland åker vi från Nådendal till Långnäs och hem åker vi från Mariehamn till Åbo. På Åland upplever vi hisnande vyer och unika sevärdheter, smakar på åländska delikatesser och trivs tillsammans!

Besöksmål är bland annat Amalias limonadfabrik, Bomarsund, Eckerö, Gretas café, Jan Karlsgården, Käringsund, Skeppargården Pellas, Stallhagen, Västerro, Öfvergårds.

Vi hoppas också på att få audiens till Andersudde, Anders Wiklöfs sommarresidens, där han har en imponerade konstsamling. Besked om detta får vi först i april.

Vi övernattar på Hotell Arkipelag, ett fyrstjärnigt hotell med havet som granne i Mariehamn. Våra rum är bokade med havsutsikt.

I priset som ännu är oklart ingår bland annat: tre hotellnätter i 2 pers/rum, tre frukostar, tre luncher, tre middagar, lokal guide i två dagar, båtresa med Finnlines och Viking Line, inträdesavgifter, buss från/till hemorten.                           

Sjukdomsfall innan resan kan ingen förutspå. Vi rekommenderar er att teckna en reseförsäkring där avbeställningsskydd ingår.

Anmälan blir bindande 1.3.2024.

Resan görs i samarbete med J & M Launokorpi.

För att kunna planera vidare önskas intresseanmälan redan nu.

Ring Birgitta för mera information, tfn 040 7189920

Välkomna med!!