Resor

Svenska hörselskadade i Åboland rf

Svenska hörselskadade i Åboland rf

396

Hör du dåligt? Vänd dig då till oss!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

”Föreningen för unga läkare och Finlands Läkarförbund utsåg ÅUCS öron-, näs- och halsklinik till en femstjärnig utbildningsplats och långtidsvinnare vid Helsingfors läkardagar tidigare i veckan.... Specialiserande läkare Milka Hauta-aho säger att öronkliniken är en bra plats för utbildning på grund av betoningen på undervisning och det utmärkta stödet av erfarna läkare.”💙💙 (På svenska👇) Nuorten lääkärien yhdistys ja Lääkäriliitto palkitsivat Tyksin korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikka viiden tähden koulutuspaikkana ja kestomenestyjänä Helsingin lääkäripäivillä tällä viikolla.
Tyksin korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikka on pärjännyt vuosina 2019-2021 koulutuspaikkakyselyssä erinomaisesti ja ansainnut jokaisena vuonna vastaajilta täydet viisi tähteä.
– Korvaklinikka on hyvä koulutuspaikka, koska opetukseen panostetaan ja seniorituki on erinomaista, erikoistuva lääkäri Milka Hauta-aho sanoo. Meitä erikoistuvia myös kuullaan opetukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi klinikassa on iloinen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki. Töissä on kiva olla, mikä varmasti auttaa oppimista.

Kuvassa vasemmalta professori ja ylilääkäri Heikki Irjala, opetuslääkäri Lotta Ivaska ja erikoistuva lääkäri Milka Hauta-aho.

💙💛 Föreningen för unga läkare och Finlands Läkarförbund utsåg ÅUCS öron-, näs- och halsklinik till en femstjärnig utbildningsplats och långtidsvinnare vid Helsingfors läkardagar tidigare i veckan.
ÅUCS öron-, näs- och halsklinik har presterat utmärkt i undersökningen av utbildningsställen 2019-2021 och har fått fem av fem stjärnor av de svarande varje år.
Specialiserande läkare Milka Hauta-aho säger att öronkliniken
är en bra plats för utbildning på grund av betoningen på undervisning och det utmärkta stödet av erfarna läkare.
– Vi specialiserande läkare konsulteras också i undervisningsfrågor. Dessutom har kliniken en glad atmosfär och en samarbetsanda. Det är roligt att komma till jobbet, vilket verkligen underlättar inlärningen.

På bilden fr.v. professor och överläkare Heikki Irjala, utbildningsläkare Lotta Haavisto och specialiserande läkare Milka Hauta-aho.
... See MoreSee Less

”Föreningen för unga läkare och Finlands Läkarförbund utsåg ÅUCS öron-, näs- och halsklinik till en femstjärnig utbildningsplats och långtidsvinnare vid Helsingfors läkardagar tidigare i veckan.... Specialiserande läkare Milka Hauta-aho säger att öronkliniken är en bra plats för utbildning på grund av betoningen på undervisning och det utmärkta stödet av erfarna läkare.”

Vi ser fram emot att du tar kontakt! Föreningens personliga hörselrådgivningstillfällen, där många frågor får svar, är uppskattade. Det vi inte vet tar vi reda på. Tillsammans med Auli Yli-Äyhö får just du den baskunskap du behöver för rådgivningstillfällena i Åbo. Svenska hörselförbundet rf arrangerar utbildningstillfällen för nya hörselrådgivare och har fortbildning varje år. Mera information genom att kontakta Auli, tfn 040 596 7779, e-post: auli.yliayho@gmail.com ... See MoreSee Less

Vi ser fram emot att du tar kontakt! Föreningens personliga hörselrådgivningstillfällen, där många frågor får svar, är uppskattade. Det vi inte vet tar vi reda på. Tillsammans med Auli Yli-Äyhö får just du den baskunskap du behöver för rådgivningstillfällena i Åbo. Svenska hörselförbundet rf arrangerar utbildningstillfällen för nya hörselrådgivare och har fortbildning varje år. Mera information genom att kontakta Auli, tfn 040 596 7779, e-post: auli.yliayho@gmail.com

Föreningens styrelse samlas till årets första styrelsemöte, torsdag 19 januari. På agendan finns bokslutet och årsberättelsen 2022, verksamhetsplan och budget 2023 och annat aktuellt som bör behandlas. ... See MoreSee Less

Föreningens styrelse samlas till årets första styrelsemöte, torsdag 19 januari. På agendan finns bokslutet och årsberättelsen 2022, verksamhetsplan och budget 2023 och annat aktuellt som bör behandlas.

Information om hörsel och delaktighet är a och o. Vi gör ofta det felet, vi hörselskadade, att vi deltar i föreläsningar och evenemang, sitter tysta, ser glada ut, ser ut att höra, men det är inte mycket vi hör. Om det frågas ”Hörs det?” svarar någon ”Ja”, men vi har kanske inte alls hört den frågan. ... See MoreSee Less

Information om hörsel och delaktighet är a och o. Vi gör ofta det felet, vi hörselskadade, att vi deltar i föreläsningar och evenemang, sitter tysta, ser glada ut, ser ut att höra, men det är inte mycket vi hör. Om det frågas ”Hörs det?” svarar någon ”Ja”, men vi har kanske inte alls hört den frågan.
Visa flera inlägg

till ÖSTRA FINLAND 20.7 – 24.7.2020

Sommarresa 2020 med förbehåll för ändringar

Det finns mycket vackert i vårt eget land och nästa sommar går föreningens sommarresa till östra Finland. Södra Savolax, Norra Savolax, Norra Karelen, Södra Karelen, Kymmenedalen, hem via Nyland till Egentliga Finland och Åboland.

Resan planeras och är i stora drag:

Första dagen åker vi till S:t Mickel och vidare till Varkaus där vi övernattar.

Andra dagen besöker vi Mekaniska museet i Varkaus, Kuopio torg och övernattning i Joensuu.

Tredje dagen är besöksmålen i Norra Karelen, Paatero, Bomba och Koli och ”hem” till hotellet i Joensuu.

Fjärde dagen åker vi österut till Möhkö och Ilomants, vidare till Kerimäki och Nyslott där vi övernattar. Femte och sista dagen har vi också flera upplevelser innan vi kommer hem sen kväll, Punkaharju, Lemi, sandslotten i Villmanstrand och bunkermuseet i Virolahti.

Med under hela resan är vår reseguide Jouni Elomaa.

I priset, ännu öppet, ingår: fyra middagar, fem luncher på intressanta ställen som är en upplevelse i sig, tre kaffe med tilltugg, fyra hotellnätter, inträden, guide och buss.

För att kunna planera vidare önskas intresseanmälan redan nu. Anmälan blir bindande 5.2.2020.

Sjukdomsfall innan resan kan ingen förutspå. Vi rekommenderar er att teckna en reseförsäkring där avbeställningsskydd ingår.

Resan görs i samarbete med

Ring Birgitta för mera information, tfn 02 458 4189

 

Välkomna med!